ORGANIC OLIVASTRA SEGGIANESE

Monocultivar TOSCANO IGP Extra Virgin Olive Oil

ORGANIC OLIVASTRA SEGGIANESE

2018 PRODUCTION – NOT AVAILABLE

Olio di Oliva Biologico Toscano varietà Olivastra Seggianese Azienda Agricola Agriturismo L'Anichino Grosseto ToscanaOur organic “Olivastra Seggianese” oil is made from the fruit of the olive tree “par excellence” in our opinion here at l’Anichino: the ” Olivastra Seggianese “. Its low-yield olives ripen in late November, giving an oil with a decisive but mild flavour. Need we say more? This is the extra virgin olive oil that we would all wish to have on our table. Some ideas? Drizzle it raw over fish and shellfish, on a superb “Fiorentina” (T-bone steak), on bitter-tasting salad leaves or on grilled radicchio “Trevisano”.

ADDITIONAL INFORMATION

Volume 0,50 l – 0,25 l

Producer L’Anichino Organic Farm

Area of Origin Località Marrucheti – Campagnatico (Grosseto)

Altitude 230 – 270 m above sea level

Cultivar Olivastra Seggianese

Harvesting hand-picked or semi-mechanical

Pressing cold pressed

Colour bright green

Flavour unmistakably decisive yet mild

Density medium

Use raw on fish and shellfish, grilled meat or bitter salad leaves

Home delivery available in 0.50 l and 0.25 l bottles

For information please contact us via email: info@agribiolanichino.it or by telephone: +39 335 8271864

Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi